koekjes

Hieronder vind je koekjes in de breedste zin van het woord. Ik maak regelmatig Marokkaanse koekjes, Nederlandse koekjes, Pinterest koekjes etc. Ik houd van alles wat, de ene keer zijn het vegan koekjes, de andere keer glutenvrij en anders gewoon weer normale koekjes. Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan.

Baklava met walnoten, walnotenbaklava

Marokkaanse amandel briwat koekjes die vaak gemaakt worden op feestjes.

Amandel-walnoten koekjes - glutenvrij - 4 ingrediënten.

Deze notenkoekjes zijn glutenvrij, bloemloos en je hebt er maar weinig ingrediënten voor nodig.

Luchtige Kokos-maizena koekjes. Een van mijn favoriete koekjes omdat ze zo luchtig zijn en smelten in je mond door de maizena.

No bake witte chocolade bounty's met maar een paar ingrediënten.

No bake marmer biscuit koekjes. Deze koekjes lijken heel erg op de Marokkaanse marmer koekjes maar dat zijn ze niet, spoiler alert.

Marokkaanse marmerkoekjes in de vorm van een staaf en afgemaakt met een walnoot. Je hebt maar weinig ingrediënten nodig. Je hebt geen bloem nodig en dat maakt de marmerkoekjes ook gelijk glutenvrij.

De Marokkaanse koekjes in papiertjes, de perfecte eid koekjes

Marokkaanse ghriba koekjes met sesamzaadjes en amandelen, supersnelle koekjes om te maken. Binnen 30 minuten heb je ze op tafel!

Pinda koeken, supersnelle en simpele koekjes om thuis te maken. In minder dan 30 minuten op tafel, 15 minuten alles voorbereiden en ongeveer 10-15 minuten in de oven, and that's it.