cakes, taarten en alles daartussen

Hieronder vind je cakes en taarten in de breedste vorm van het woord. Er zijn mooie taarten, simpele taarten, vegan taarten, kleine taartjes, hartige taartjes. Van alles wat, klik op de afbeelding om naar het recept te gaan.

Een coca cola cake in de vorm van een cola fles? Dan is dit je cake.

Klik op de foto om naar het recept te gaan. Origineel en een goede cake voor iemand die cola verslaafd is.

De number cakes van 2018. Verjaardags- trouwfeest- en jubileum taarten in de vorm van de cijfers gevuld met botercrème of slagroom en versierd met van alles. Zeker het proberen waard en je vult er veel buikjes mee in een keer.

Een no bake snickers tarte, snickertaart of een snickercake. Er is niet echt direct een naam voor maar over een ding zijn we zeker; het is geen cheesecake. Een lekkere combi van pinda's, caramel en chocolade.

Een recept voor een frisse citroen-kokos cake

Een VEGAN cheesecake met limoensmaak.  Deze cheesecake bevat geen melk- of dierlijke producten en is dus geschikt voor vegetariërs, vegans en iedereen die deze limoen cheesecake maar wil uitproberen.

Een cake vol noten, dat is deze pistache-walnoten cake. Voor deze cake gebruik ik geen boter of olie. 

Een kiwi-aardbei fruittaartje gevuld met witte chocolade ganache

Hazelnoot cake mét hazelnoten in de cake en afgemaakt met een witte chocolade ganache.

Brookies review van dr.Oetker, een mix van chocolate chips cookies en brownies in één. Twee soorten, 1 cake, hoe smaakt het?

Oreo cake met witte chocolade én stukjes oreo en chocolade in de cake 

Walnoten cake met chocolade ganache. Een notencake met stukjes walnoten in het beslag en slagroom met chocolade als topping.

Een zoete stroopwafel cake recept maar voor de mensen voor wie een cake niet zoet genoeg kan zijn, voeg er nog wat caramel overheen.

Popcorn karamel drip taart met zelfgemaakte karamel