De brookies mix kost 2,49 bij de jumbo. De ingrediënten die je verder nodig hebt zijn twee eieren en 100 gram boter. Er zit al een bakvorm binnenin de verpakking.

In de doos zit een browniemix, chocolate chips cookie mix en een bakvorm.

 

Het is verder heel simpel, volg de instructies op de verpakking

 

1 ei + 75 gram gesmolten boter + browniemix = brownies

1 ei + 25 gram zachte boter + chocolate chips cookie mix = kruimelig deeg

 

Voeg de browniemix in de bakvorm, ik heb deze niet gesprayed of iets, dan doe je het kruimelige chocolate chips mix over de brownies.

30-40 minuten in de oven en voila.

 

review

Ik ben geen fan van voorverpakte cakes of koekjes maar ik heb me voorgenomen dit wat vaker te gaan doen en er een review over te schrijven. Ik ben geen fan, omdat ik niet weet hoelang bijvoorbeeld iets al in de verpakking zit. Het zijn dan wel weer droge ingrediënten, die gaan dan weer wat langer mee dan die ene cupcakeverpakking waarbij je het direct kon gebruiken. Dat kan ik dus niet.

 

Ik vond dit wel lekker en ook wel voor herhaling vatbaar maar dan zou ik er zelf meer suiker bij doen. Ik vond de brownies niet heel veel smaak hebben en een beetje aan de droge kant, lekker was het wel.

Zeker als je wat meer van krokanter bent is dit een aanrader. De brookies zijn krokant aan de buitenkant en zacht vanbinnen.